Alla inlägg under november 2007

Av Pipe Line - 19 november 2007 19:07

Herregud. Jag har anmält mig till en provtimme i vibrationsträning. Jag känner mig tveksamt glad och förväntansfull.  


Jag har dessutom lyckas entusiasmera Darlingen så han kommer att följa med.


Lite nervös är jag faktiskt. Dels för att jag har en mycket försvagad muskulatur över större delen av kroppen och dels för att jag är rädd att jag aldrig kommer att stanna när jag väl kommer i sväng.


Jag har i alla fall bestämt mig för att INTE fokusera på låren eller magen när vibrationerna ryster min kropp.


Fortsatt rapport på onsdagkväll.






Av Pipe Line - 18 november 2007 19:34

Var på fest igår. Det yttersta syftet med festen var att dricka upp en 5 liters vinflaska som värdinnan fick när hon fyllde 40. Vi lyckades med uppdraget och har mått som vi förtjänat idag.


Hade en ruskigt trevlig fest och stora affärsplaner smids. Vi ska starta gammaldags ålderdomshem. Ett sånt där åldringarna kan få trädgårdsterapi, lukta på rosor, strosa barfota längs strandlinjen, äta vällagad och näringsrik mat (typ rotmos och bruna bönor med fläsk) och bli fina i håret. Sånt som gör det lite glatt att leva när man börjar komma till åren.


Frågan är hur vi ska få loss lite billig mark med sjöläge... För övrigt så fanns alla yrkeskategorier som behövs i vårt ålderdomshemsprojekt med på festen - läkare, byggnadskunnig med kontakter, två sjuksköterskor, lärare, datakunnig och en ekonomi. Det hade inte skadat om det varit med en och annan miljonär på festen också. Som hade några överblivna miljoner. Eller en strandtomt vid Öresund. Eller nåt. 


Sov hos mamma och pappa. Kom inte därifrån förrän vid tvåtiden.


För för den lede vad man blir trött av lite för mycket sprit. Vi är fortfarande inte på hugget. Sitter och torrspelar Bingolotto. Helt oförmögna att fatta några som helst beslut.


Måtte det snart bli måndag.

Av Pipe Line - 16 november 2007 21:31

Denna veckan har jag varit på resande fot i 3 dagar.


Idag var finalen. Linköping. Skulle varit hemma 19.45 men tåget var försenat. Hemma 21.15 Jippi.


Nu ska jag åka och hämta Darlingen vid tåget. Han har varit i Frankrike.


Jag är så trött att jag yrslar.

Av Pipe Line - 15 november 2007 21:24

Jag är en smula betänksam just nu.


I min lista på referenser över hur folk hittat till min blogg finns det en märklig referens. Verkar vara som om någon hittat min blogg via en sida som beskriver hur man spionerar på folk.


Känns olustigt.

Av Pipe Line - 15 november 2007 20:13

Jag har köpt en weekendvistelse på The Lodge på auktion! Afternoon-tea, brasa, 3-rätters. Och lite motion i vackra omgivningar.


Åh... jag hoppas att jag kan låta bli att försäga mig...

Av Pipe Line - 15 november 2007 10:01

Igår fick jag världens chock när jag surfade i på Aftonbladets hemsida för att få mig lite nyheter till livs. Gasexplosion i hus. Jag utgick genast ifrån att det var mitt hus.


Idag på morgonfikan diskuterade vi ett inbrott som skett på ett av våra kontor. Inget blev stulen. Alla uttryckte lättnad. Utom jag som sa "Tänk om inbrottstjuvarna gjort något man inte kan se, typ spottat bland kakorna eller ollat tallrikarna".


När jag flyger och motorerna börja låta konstigt tror jag att vi kommer att störta.


Det finns liksom inget uttrymme i min fantasi för mindre tillbud. Nä, det blir alltid rejäla katastrofer när jag tänker tyst.


Jag borde kanske gå i katastropterapi.




Av Pipe Line - 14 november 2007 18:45

Igår levererades ögonen till vårt nya hus. Fönsterna. Vi rustade oss med ficklampa (en klen en) och traskade ner till huset.


Det var nästintill en religiös stund att få se fönsterna "live". Huset blir mer och mer verkligt för varje dag som går.


Fast vi är ännu inte helt säkra på att vitt kitt till olivgröna fönster är helt optimalt. Vår ficklampa var liiiiite för klen för att få klarhet i den frågan. Attans vad årstiden är frustrerande - det är mörkt när vi går hemifrån och det är mörkt när vi kommer hem. Inte förrän på lördag kommer vi att kunna se hur fönsterna ser ut i dagsljus. Men jag har en lyckovirvel i magen så jag tror att det blir jättebra. Och jag har ju sagt att jag ska lita på min intuition mer...


Mest av allt längtar jag efter att få se ytterdörren. Vårt lilla mästerverk. 3-färgsmålad i tre gröna nyanser.


På sätt och vis är jag en smula lättad över att ha fattat beslutet om att inte skicka våra handlingar till Bulgarien. Nu hinner vi njuta av husbygget och det som växer fram. Och sedan kan vi förhoppningsvis njuta och längta efter battingen. Känns skönt att ta en sak i taget.

Av Pipe Line - 13 november 2007 21:22

I morse borstade Darlingen tänderna med min tandborste. Av misstag. Han är färgblind.  


I morse torkade Darlingen sig på min handduk. Av misstag.


Ikväll öppnade han min post. Av misstag.  


Det var bara dagens skörd. Undrar vad han mer använder som är mitt av misstag? Läppstift? Nylonstrumpor? Tamponger? Min använda tandtråd? Mina skor? Trosor? BH??!!


Jag kanske inte vill veta.




Skapa flashcards