Direktlänk till inlägg 24 maj 2008

Darlingen till Sverige!

Av Pipe Line - 24 maj 2008 08:07

Jag får äntligen hem min Darling. Det ska bli så skönt att få träffa honom igen och snusa lite på honom. Funderar på att överraska honom med att åka över till Kastrup och hämta. Jag har ju en brobizz nånstans... Men tänk om jag missar honom och kör förgäves?


Ikväll ska vi till Geijrarna för eurovisionsamkväm. Tror vi blir inalles 13 stycket. Darlingen har meddelat att han minsann inte kommer sitta bland tjejerna denna gången. Han fick nog förra året när något slags folieinlindat skrälle studsade omkring. Nä, källaren får det bli. Det är där spriten bor.


Jag avskyr könsgrupperingar. Idag går det väl an eftersom det är intressestyrt. Men andra kvällar blir jag skogstokig när "grabbarna" går ner i källaren och lämnar oss kvinnor åt varandra. Jag har inget emot mina vänner och har inga problem med att diskutera barn, bantning och andra kvinnliga samtalsområden. Men det är trevligt att få möjlighet att naturligt prata med alla utan att behöva gå ner i källaren - samtalsämnen tenderar att bli lite mer livfulla när man blandar män och kvinnor. Dessutom har vi precis haft en tjejmiddag där vi fick snacka av oss.


 

Jag är fortfarande purken på hela adoptionsgrejen. Det är en känsla jag aldrig tidigare känt. Tror det är uppgivenhet. Undrar om jag kan sluta tänka på det tills vårt äktenskap fyller 2 år...


Solen skiner och jag ska promenera.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pipe Line - 10 september 2011 22:25

Knoddens dagis är ett föräldrakooperativ. Det innebär att vi föräldrar ska engagera oss. Mycket. Idag har det varit dagisstädning och brännbollspicknick. 3 oktober är det föräldramöte och styrelsemöte. 22 oktober är det fest. I november är det städni...

Av Pipe Line - 9 september 2011 23:20

För två veckor sedan började jag jobba efter 1,5 års föräldraledighet. Varannan vecka heltid, varannan vecka 60 % med ledigt på måndagarna. Darlingen gör likadant och jobbar heltid när jag jobbar deltid ch tvärtom. Än så länge är vi väldans nöjda med...

Av Pipe Line - 18 juli 2011 21:20

Efter en stormig natt med en ormande Knodd i sängen vaknade jag med jätteont i nåt stort muskelliknande i ryggen. Eller... muskler kan det ju knappast handla om eftersom jag är svårt otränad.   Jag fick två timmars välbehövlig återhämtning på eft...

Av Pipe Line - 5 juli 2011 21:15

När jag har tid läser jag gärna andras adoptionsbloggar. När vi var IVF-svängen läste jag andra IVF- bloggar. Det är väl ett slag identifikationsbehov. Ibland identifierar jag mig inte alls och känner mig som ett ufo. Som om jag missat något. Som jag...

Av Pipe Line - 28 juni 2011 22:31

Vår äldste son har skaffat flickvän. Han är 13 år och 2 månader. De unga tu har basunerat ut sin kärlek på Facebook. Hon är söt.    Vi hänger inte med. För bara några månader sedan var han mörkrädd och ville inte vara ensam hemma. Nu går han på k...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se