Direktlänk till inlägg 28 augusti 2008

Räsorcykkelen

Av Pipe Line - 28 augusti 2008 18:18

Jag cyklar till jobbet numera. Jodå. Varje dag. 20 min x 2. Gånger två beror på att jag måste hem också. Annars hade det förmodligen inte blivit mer än gånger en. 


Jag har en fallenhet för att cykla över min förmåga. Det resulterar i kroppsliga utsöndringar. Det gillar inte jag. Tycker att jag luktar unken cyklist hela dagen. Det har resulterat i att jag klär av mig mer och mer när jag kliver upp på cykeln. Snart är det bara skammen som hindrar mig från att cykla naken. En kollega till mig klär PÅ sig när hon cyklar - fleece och vindtätt ställ. Sånt begriper inte jag. Jag tror att det beror på att hon är JÄTTEsmal och saknar underhudsfett och därmed är mindre tålig. Jag har massor underhudsfett. Fett befrämjar svett. Tror jag.  


Nu har jag funderat på om jag borde ha cykelhjälm. Det sägs att en spräckt skalle är svår att laga. Jag ska fundera lite till. Så länge jag har en hjärna att tänka med. 
ANNONS
 
Ingen bild

mamman

28 augusti 2008 19:48

Hej cyklist

Nja jag vet inte om jag håller med om det där med underhudsfett befrämjar svett, kanske i viss mån.

Enligt mitt BMI så är jag inom ramen för normalviktig. Trots det så svettas jag också.

Att cykla och inhandla några dagars mat är fullkomligt omöjligt, känner mig som en wettex trasa innan jag kommit hem. Frågan är om det vore mindre fukt i wettex trasan om jag haft mera muskler än fett under skinnet?

Hjälmen skall du naturligtvis ha på dig om du cyklar 40 minuter om dagen i trafik. Inga diskussioner – håll bloggen levande:-).

Kram

 
Ingen bild

Brummelisa

28 augusti 2008 22:14

Åh, som vanligt kunde du ju lika gärna ha beskrivit mig... Jag har en JÄTTEFIN räsorcykel i garaget som är i sprillansnytt skick trots att den inköptes för minst 5 år sedan. I år har det inte ens blivit en premiärtur. Nästa år får det bli andra bullar! För då ska jag ju vara smal och snygg och osvettig!

Typ.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pipe Line - 10 september 2011 22:25

Knoddens dagis är ett föräldrakooperativ. Det innebär att vi föräldrar ska engagera oss. Mycket. Idag har det varit dagisstädning och brännbollspicknick. 3 oktober är det föräldramöte och styrelsemöte. 22 oktober är det fest. I november är det städni...

Av Pipe Line - 9 september 2011 23:20

För två veckor sedan började jag jobba efter 1,5 års föräldraledighet. Varannan vecka heltid, varannan vecka 60 % med ledigt på måndagarna. Darlingen gör likadant och jobbar heltid när jag jobbar deltid ch tvärtom. Än så länge är vi väldans nöjda med...

Av Pipe Line - 18 juli 2011 21:20

Efter en stormig natt med en ormande Knodd i sängen vaknade jag med jätteont i nåt stort muskelliknande i ryggen. Eller... muskler kan det ju knappast handla om eftersom jag är svårt otränad.   Jag fick två timmars välbehövlig återhämtning på eft...

Av Pipe Line - 5 juli 2011 21:15

När jag har tid läser jag gärna andras adoptionsbloggar. När vi var IVF-svängen läste jag andra IVF- bloggar. Det är väl ett slag identifikationsbehov. Ibland identifierar jag mig inte alls och känner mig som ett ufo. Som om jag missat något. Som jag...

Av Pipe Line - 28 juni 2011 22:31

Vår äldste son har skaffat flickvän. Han är 13 år och 2 månader. De unga tu har basunerat ut sin kärlek på Facebook. Hon är söt.    Vi hänger inte med. För bara några månader sedan var han mörkrädd och ville inte vara ensam hemma. Nu går han på k...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se