Direktlänk till inlägg 19 april 2009

Överrumplad

Av Pipe Line - 19 april 2009 09:37

Jag har gått omkring och trott att en sak ska fungera på ett visst sätt. Nu visar det sig att det jag tänkt förmodligen inte alls stämmer. Det känns stressande, omtumlande och pressande. Som om jag inte kommer till tals. Det forsar över mig utan att jag har någon som helst kontroll. Jag har ingen aning om hur jag ska hantera det.


Jag vet inte om det finns regler och kutym om hur jag förväntas agera. Om att jag borde känna och tycka på ett visst sätt.


Jag skulle vilja fråga andra. Men det är inget man frågar andra om. Beslutet är bara mitt och Darlingens.


Tankar far omkring som popcorn som poppas. Min bild av hur det ska gå till är fullkomligt omkullvräkt. Vad händer om vi väljer den ena eller den andra vägen?


Jag vill hitta paus-knappen. Vill bestämma lite själv. Vill ha lite kontroll över mitt liv. Jag är inte impulsiv. Vill hinna med i känslor och tankar. Vill hinna växa in i tanken. Är det ok att känna så? 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pipe Line - 10 september 2011 22:25

Knoddens dagis är ett föräldrakooperativ. Det innebär att vi föräldrar ska engagera oss. Mycket. Idag har det varit dagisstädning och brännbollspicknick. 3 oktober är det föräldramöte och styrelsemöte. 22 oktober är det fest. I november är det städni...

Av Pipe Line - 9 september 2011 23:20

För två veckor sedan började jag jobba efter 1,5 års föräldraledighet. Varannan vecka heltid, varannan vecka 60 % med ledigt på måndagarna. Darlingen gör likadant och jobbar heltid när jag jobbar deltid ch tvärtom. Än så länge är vi väldans nöjda med...

Av Pipe Line - 18 juli 2011 21:20

Efter en stormig natt med en ormande Knodd i sängen vaknade jag med jätteont i nåt stort muskelliknande i ryggen. Eller... muskler kan det ju knappast handla om eftersom jag är svårt otränad.   Jag fick två timmars välbehövlig återhämtning på eft...

Av Pipe Line - 5 juli 2011 21:15

När jag har tid läser jag gärna andras adoptionsbloggar. När vi var IVF-svängen läste jag andra IVF- bloggar. Det är väl ett slag identifikationsbehov. Ibland identifierar jag mig inte alls och känner mig som ett ufo. Som om jag missat något. Som jag...

Av Pipe Line - 28 juni 2011 22:31

Vår äldste son har skaffat flickvän. Han är 13 år och 2 månader. De unga tu har basunerat ut sin kärlek på Facebook. Hon är söt.    Vi hänger inte med. För bara några månader sedan var han mörkrädd och ville inte vara ensam hemma. Nu går han på k...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se