Direktlänk till inlägg 19 april 2009

Sicken tur!

Av Pipe Line - 19 april 2009 20:12

För några dagar sedan fick vi tillbaka en översatt version av hemutredning mm. Vi hittade några fel i den och idag tog jag mig för att maila Herr Översättare. Han är alltid väldigt snabb på att svara på mail så jag var precis inne och kollade om han svarat. Jodå, det hade han. Och det var i grevens tid som jag mailade honom - imorgon åker han på 10 dagars semester!


Jag träffade min revisorskontakt i fredags. Hon är nu insatt i mitt liv igen efter några års paus i kontakten. Vi har båda blivit gråhårigare (hon) och fluffigare (jag). Det var så himla roligt att ses att min lunch drog ut på tiden så jag fick springa till frisören. Frisören var deppig för att kön till "deras" land står still. Jag kunde dock meddela att de flyttat fram 4 steg och har drygt 10 familjer före sig. Vet inte om hon blev så glad dock - hon verkar ha huvudet fullt upp av andra saker....


Idag mailade jag också min rådgivare på banken. Vi har bestämt att Bank Statementet från vår huvudbank ska skrivas per 27 april. Vi väntar in min bonus och lite andra ersättningar. Och april månads lön förstås :-)


Imorgon ska Darlingen bege sig på bankrunda. Den första banken ska han gå till för att sälja fondandelar. Tanken är att de också ska hinna in på kontot tills Bank Statementet skrivs ut. Den andra banken är lite knivigare eftersom det handlar om att försöka förmå dem att göra något som de inte verkar alltför hågade att göra. Det ligger utanför deras rutiner. Men vi har ett äss i rockärmen. Funkar det inte att snällt be på Ortens kontor har vi en kompis som jobbar som rådgivare i en annan stad i samma bank. Hon kanske kan förmås hjälpa oss om vi inte kommer någon vart. Tur man har kontakter....


Ikväll är det packning som gäller. Avfärd mot Jönköping tidigt imorgon bitti. Återbördas inte till hemmet förrän torsdag kväll. Trögt. Och lite ont halsen har jag också.... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pipe Line - 10 september 2011 22:25

Knoddens dagis är ett föräldrakooperativ. Det innebär att vi föräldrar ska engagera oss. Mycket. Idag har det varit dagisstädning och brännbollspicknick. 3 oktober är det föräldramöte och styrelsemöte. 22 oktober är det fest. I november är det städni...

Av Pipe Line - 9 september 2011 23:20

För två veckor sedan började jag jobba efter 1,5 års föräldraledighet. Varannan vecka heltid, varannan vecka 60 % med ledigt på måndagarna. Darlingen gör likadant och jobbar heltid när jag jobbar deltid ch tvärtom. Än så länge är vi väldans nöjda med...

Av Pipe Line - 18 juli 2011 21:20

Efter en stormig natt med en ormande Knodd i sängen vaknade jag med jätteont i nåt stort muskelliknande i ryggen. Eller... muskler kan det ju knappast handla om eftersom jag är svårt otränad.   Jag fick två timmars välbehövlig återhämtning på eft...

Av Pipe Line - 5 juli 2011 21:15

När jag har tid läser jag gärna andras adoptionsbloggar. När vi var IVF-svängen läste jag andra IVF- bloggar. Det är väl ett slag identifikationsbehov. Ibland identifierar jag mig inte alls och känner mig som ett ufo. Som om jag missat något. Som jag...

Av Pipe Line - 28 juni 2011 22:31

Vår äldste son har skaffat flickvän. Han är 13 år och 2 månader. De unga tu har basunerat ut sin kärlek på Facebook. Hon är söt.    Vi hänger inte med. För bara några månader sedan var han mörkrädd och ville inte vara ensam hemma. Nu går han på k...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se