Direktlänk till inlägg 26 april 2009

Som en grön sol...

Av Pipe Line - 26 april 2009 19:59

... ligger nu gräsmattan utrullad. Det blev ett lyft för hela trädgården. Nu återstår bara 1/3 obearbetad trädgård innan vi kan ägna oss att njuta till 100 %. Jag gick i spinn över en foderho från Qvesarum i eftermiddags. Perfekt för vattenrinn och sånt. Och en liten näckros. Darlingen - som enligt egen utsago - har ett virus någonstans såg alldeles matt ut, la in en snus och sa att han skulle fundera. Det gör han fortfarande. Varför har Darlingen ett virus medan jag har bonniga förkylningar?


På återvinningsstationen sprang vi på snubben som köpte vårt gamla hus. Han var färggrann över hela kroppen eftersom han var utkommenderad att måla plank. Nu är vi återigen inbjudna till vår gamla bostad för inspektion... Tiden bara rinner iväg. Att leva i nuet känns väldigt obekant för mig.


Har inte tänkt på adoptionen under hela helgen. Ganska vilsamt. Imorgon ska vårt Bank Statement skrivas och om vi har riktig tur får vi den redan på tisdag. Man får väl se. 
ANNONS
 
mamman

mamman

26 april 2009 20:59

Ja tänk en prilla kan förändra mycket för en sjukling, speciellt om det är en man...

Funderingarna går ofta över många prillor tills en annan hunnit glömma...

Hur känns det att komma tillbaka till "sitt" gamla hus och se vad "de" har hittat på?? Blir man inte lite sentimental på något vis?

Nu håller vi tummarna på att brevbäraren har ett korekt skrivet Bank Statement till er på Tisdag.

http://babyonskan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pipe Line - 10 september 2011 22:25

Knoddens dagis är ett föräldrakooperativ. Det innebär att vi föräldrar ska engagera oss. Mycket. Idag har det varit dagisstädning och brännbollspicknick. 3 oktober är det föräldramöte och styrelsemöte. 22 oktober är det fest. I november är det städni...

Av Pipe Line - 9 september 2011 23:20

För två veckor sedan började jag jobba efter 1,5 års föräldraledighet. Varannan vecka heltid, varannan vecka 60 % med ledigt på måndagarna. Darlingen gör likadant och jobbar heltid när jag jobbar deltid ch tvärtom. Än så länge är vi väldans nöjda med...

Av Pipe Line - 18 juli 2011 21:20

Efter en stormig natt med en ormande Knodd i sängen vaknade jag med jätteont i nåt stort muskelliknande i ryggen. Eller... muskler kan det ju knappast handla om eftersom jag är svårt otränad.   Jag fick två timmars välbehövlig återhämtning på eft...

Av Pipe Line - 5 juli 2011 21:15

När jag har tid läser jag gärna andras adoptionsbloggar. När vi var IVF-svängen läste jag andra IVF- bloggar. Det är väl ett slag identifikationsbehov. Ibland identifierar jag mig inte alls och känner mig som ett ufo. Som om jag missat något. Som jag...

Av Pipe Line - 28 juni 2011 22:31

Vår äldste son har skaffat flickvän. Han är 13 år och 2 månader. De unga tu har basunerat ut sin kärlek på Facebook. Hon är söt.    Vi hänger inte med. För bara några månader sedan var han mörkrädd och ville inte vara ensam hemma. Nu går han på k...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se