Direktlänk till inlägg 15 augusti 2009

VI HAR BLIVIT FÖRÄLDRAR!

Av Pipe Line - 15 augusti 2009 22:40

Kl 12.38 fick vi världens sötaste lille Knodd. Idag fyller han två år! Han är jordens gulligaste lille unge. Jag kan inte se mig mätt på bilderna vi fått av honom.


I morse steg vi upp och konstaterade att vi både är trötta på att vänta på barnbesket. Förmiddagen ägnades åt att ringa Bonusen i tid och tid. Han satt på tåget på väg till oss. Vid lunchtid lastade vi in oss själva och videokameran i bilen. Tanken var att vi skulle filma Bonusen när han klev av tåget efter storbragden. Det gick sådär.


Jag fick filmat tåget när det gled i på perrongen. Jag filmade när Darlingens telefon ringde. Jag hade ingen aning om att det var SAMTALET som vi väntat på. 


Darlingen blev så ställd över att Berit ringde en lördag. Vi visste ju dessutom att hon har semester! Hur som helst bad Darlingen Berit vänta eftersom Bonusen precis skulle hoppa av tåget. Han hann också meddela Berit att Öresundståg är jääääättelånga. Inget av detta absurda samtal hörde jag. Jag var i andra ändan av tåget för att försöka hitta Bonusen. Jag hade ingen som helst aning om att mitt liv några minuter senare skulle ändras för evigt. Medan Berit tålmodigt väntade i luren fiskade Darlingen upp Bonusen och jag hann ikapp dem. Jag hann precis krama om Bonusen innan Darlingen säger: "Jag tror vi har fått barnbesked" och räckte över luren till mig.


Sedan minns jag bara spridda skurar. Jag hojtade att vi fått en son. Jag märkte i alla fall att en man tittade fascinerat på mig. Han fick nog sitt livs föreställning.


Jag kan inte fatta att vi hade turen att få barnbesked en dag då vi alla var samlade.  På Knoddens tvåårsdag! Det är fantastiskt! Jag har funderat och fantiserat om var jag kommer att vara den dag jag får veta att jag blivit mamma. Nu vet jag. Vi var på Malmö Centralstation, klockan var 12.38, det regnade och det var på vår sons tvåårsdag.


Vi är världens lyckligaste! Vår son är bedårande söt med den sötaste lilla pussmun jag någonsin skådat.


Dagen har gått i flygande fläng. Vi rusade hem till datorn och bilderna på vår son. Skummade igenom informationen och meddelade sedan Berit att vi fått bilderna och att vi ville adoptera Knodden. Vi har meddelat släkt och vänner via både telefon, sms och mail. Vi har ätit på Burger Kung (Burger King omdöpt dagen till ära). Vi har köpt dator till Bonusen. Vi har ätit kinamat och druckit finaste barnbeskedsvinet, en Zinfandel från 2007 (året då vår son föddes och vi gifte oss). Sedan åt vi tårta, blåste ut tvåårsljuset och sjöng för vår nya familjemedlem.


Det är helt obegripligt! Vi har blivit föräldrar! Hoppas nu att inget oförutsett händer som sätter käppar i hjulet. Om allt går väl kommer vi troligen att få hämta honom till våren. Kanske februari, mars eller april. Jag kan knappt bärga mig.


Jiiiiiihaaaaaaaaaa!

 
 
erika

erika

15 augusti 2009 23:16

Oh, jag ryser. Vilka härliga nyheter! Stort grattis till er. :)

http://2villbli3.wordpress.com

 
mamman

mamman

15 augusti 2009 23:59

GRAAAATTTIIISSS
Sitter o väntar på en maskin tvätt som skall bli klar o så läser jag dessa fantastiska helt underbara nyheter från dig. Gud så härligt o på grabbens två års dag, kunde inte bli bättre. Två år är en perfekt ålder enligt min mening. Nu kan han lite taiwanesiska som grund o det hjälper honom i det svenska språket. Det är en bit du inte behöver vara orolig över, det kommer gå bra skall du få se.

Jag blev så piggig på hela kroppen när jag läste om er lycka men väldigt ledsen när jag läste om dina tankar om när det kan bli aktuellt o hämta honom, är det dina spekulationer eller berits? Hoppas det går fortare.

Kramis

http://www.babyonskan.wordpress.com

 
Ingen bild

maja

16 augusti 2009 07:45

Wow, wow, wow!!! Ett stor GRATTIS till er! Jag är sååååå himla glad för er skull, så glad att jag till och med gråter en skvätt ;)
Många kramar
Maja

 
Therese

Therese

16 augusti 2009 09:15

Oooo, så fantastiskt roligt för er!!! Sitter här med piggar på hela kroppen och gråter en skvätt för er!!! Har ju följt er från dag 1 och nu ÄNTLIGEN så har ni fått er son :)

http://havsluft.blogspot.com

 
mamma g

mamma g

16 augusti 2009 09:48

Så otroligt fantastiskt. Stort grattis till er och lilla sonen som fått varandra :-)Önskar er en kort väntan på RB nu.
många kramar

http://familjeng4.wordpress.com

 
Ingen bild

M!

16 augusti 2009 09:48

Vet inte om jag någonsin kommenterat här, men jag har följt din blogg ett tag nu. Vilka underbara nyheter! Jag trodde knappt mina ögon när jag läste här idag! Stort stort GRATTIS! Jag ryser av glädje trots att jag inte alls känner er!

Och visst ville väl bonusen ha en lillebror?

 
Ingen bild

A

16 augusti 2009 10:20

Stort GRATTIS! Vad underbart att det inte tog så lång tid innan ni fick barnbesked efter det att ni skickade iväg ansökan. Hoppas att väntan till resebesked också blir oväntat kort!

 
Ingen bild

A2

16 augusti 2009 10:44

Grattis till Plutten!!! Gud vad skönt att ovissheten äntligen är över för er!

 
Ingen bild

Hanya

16 augusti 2009 12:12

Åh vad underbart! Grattis grattis till sonen, nu hoppas vi att det går fort till resebesked också! Och visst är BFA fantastiska :-) ringer om BB på helgen!

 
Maria

Maria

16 augusti 2009 13:39

Grattis! Så ovanligt med barnbesked en lördag, men ack vilken trevlig överraskning! Grattis och grattis återigen! Jag hoppas ni får resa så snabbt som möjligt för att hämta underverket!

http://alldagligt.wordpress.com

 
Ingen bild

Teres

16 augusti 2009 14:46

Åhhh, Grattis!
Tänk att ni just nu är världens lyckligaste mamma och pappa till en son. Hoppas det går snabbt till resebeskedet.

Kram från mig som får fortsätta vänta

 
Ingen bild

Nepalmamma

16 augusti 2009 15:47

GRATTIS, GRATTIS till prinsen - helt fantastiskt underbart!!!
Och tårarna rinner när jag läser om "BB-situationen"!!!
Jag hoppas verkligen att RB kommer snabbare än väntat och ser fram emot att följa dina/era förberedelser i väntan på prinsen (Knodden). Tack för att jag/vi får dela detta med dig/er!
Och grattis till Bonusens tågresa också - mycket, mycket duktig!

 
Sara Gisel

Sara Gisel

16 augusti 2009 19:39

Oj, vilka UNDERBARA nyheter!! Blir alldeles lycklig när jag läser! Vet inte om jag kommenterat förut men har nog följt på er resa sedan något år. Ni har verkligen fått era tålamod prövade, imponerande och massa grattis till en fin liten pojke.
Det var sannerligen en bra dag(gifte mig då oxå)

http://resantillmd.blogspot.com

 
Hej och Hopp

Hej och Hopp

16 augusti 2009 20:21

Jaha, så fick man gråta lite igen då ;-)
Ett stort stort grattis till er lille son!
kram

http://www.mintusenmilaresa.blogspot.com

 
Ingen bild

Mamma till en kinaflicka

16 augusti 2009 21:36

Har med spänning följt er väntan på BB. Blev överraskad när jag idag läste att ni fick det igår. På en lördag! Jösses vilken känsla det måste ha varit för er. Ingen tror väl att man får barn på en lördag. STORT GRATTIS till lilla pojken.

 
Ingen bild

Stella

16 augusti 2009 21:52

Följt din sida länge och Äntligen får jag Gratulera!!!!!!!!!!!Grattis hela familjen!!! /Stella

 
Ingen bild

Cissi

16 augusti 2009 22:24

Har läst din blogg ett bra tag och detta är vad jag längtat efter att läsa. Ett stort grattis till er. Vet hur det känns när DET samtalet kommer...livet blir sig aldrig likt efter det. Har själv en kinatjej som är helt bedårande. Än en gång ett stort grattis till er lilla son och lillebror. Kram

 
Ingen bild

Anna-Karin

17 augusti 2009 13:59

GRATTIS!!!
Har följt din blogg ganska länge nu men kommenterar sällan (eller aldrig). Härligt med BB!!!
Vår dotter var nästan två år då vi hämtade henne från Sydkorea och hon är nu snart 3,5 år, det är en härlig tid ni har framför er med er son. Hoppas att ni inte får vänta alltför länge på ert RB.
/Anna-Karin (kompis med Soff78)

 
Ingen bild

Sofie

18 augusti 2009 14:24

Åh, herregud! Här är man borta några dagar och så händer det tonvis med grejor, och vilka grejor sen...
Massor med grattiskramar till er!

 
Rwandamamman

Rwandamamman

20 augusti 2009 09:38

Oj, oj, oj!! Har inte varit inne hos dig på flera dagar och DÅ händer det! Grattis, grattis och GRATTIS!!

http://rwanda.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Soley

20 augusti 2009 23:00

Grattis till de nyblivna mamman! Så roligt att äntligen få besked om att nu finns det ett barn som väntar på att mamma och pappa ska komma och hämta.

 
Ingen bild

Brummelisa

29 augusti 2009 14:15

JESUS AMALIA!!!!!

Jag insåg precis att jag i min allmänna "fanvaddetärjobbigtmeddennajävlaprocess" har glömt att läsa på din blogg i minst en månad. Och jag kände på mig att det kunde ha hänt grejer och det hade det ju! GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!! Så fantastiskt sagolikt osannoligt häftigt! Jag får läsa in mig på händelseutvecklingen så snart som möjligt. Just nu förbereder jag middagsbjudning. :)

*KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pipe Line - 10 september 2011 22:25

Knoddens dagis är ett föräldrakooperativ. Det innebär att vi föräldrar ska engagera oss. Mycket. Idag har det varit dagisstädning och brännbollspicknick. 3 oktober är det föräldramöte och styrelsemöte. 22 oktober är det fest. I november är det städni...

Av Pipe Line - 9 september 2011 23:20

För två veckor sedan började jag jobba efter 1,5 års föräldraledighet. Varannan vecka heltid, varannan vecka 60 % med ledigt på måndagarna. Darlingen gör likadant och jobbar heltid när jag jobbar deltid ch tvärtom. Än så länge är vi väldans nöjda med...

Av Pipe Line - 18 juli 2011 21:20

Efter en stormig natt med en ormande Knodd i sängen vaknade jag med jätteont i nåt stort muskelliknande i ryggen. Eller... muskler kan det ju knappast handla om eftersom jag är svårt otränad.   Jag fick två timmars välbehövlig återhämtning på eft...

Av Pipe Line - 5 juli 2011 21:15

När jag har tid läser jag gärna andras adoptionsbloggar. När vi var IVF-svängen läste jag andra IVF- bloggar. Det är väl ett slag identifikationsbehov. Ibland identifierar jag mig inte alls och känner mig som ett ufo. Som om jag missat något. Som jag...

Av Pipe Line - 28 juni 2011 22:31

Vår äldste son har skaffat flickvän. Han är 13 år och 2 månader. De unga tu har basunerat ut sin kärlek på Facebook. Hon är söt.    Vi hänger inte med. För bara några månader sedan var han mörkrädd och ville inte vara ensam hemma. Nu går han på k...

Ovido - Quiz & Flashcards