Alla inlägg under augusti 2009

Av Pipe Line - 1 augusti 2009 18:57

Vem behöver en hund som kan lukta rätt på tryfflar när man är en människa som kan lukta rätt på möss?


Jag är faktiskt mycket imponerad över min förmåga. Vad jag nu ska använda den till.

Av Pipe Line - 1 augusti 2009 11:44

Igår smakade pizzasalladen kaffesump. Den alkoholfria drinken med grapefruktjuice och fläderblomssaft smakade kräk (ursäkta). Idag ser jag fjärilar överallt. Och Bonusens mamma ringde precis och sa att hon tyckte det var viktigt att Bonusen fick stanna hos sin pappa så länge som möjligt.


Jag fattar inget. Något har hänt medan jag varit sjuk.

Av Pipe Line - 1 augusti 2009 07:52

Det började med lite snuva, fortsatte med hosta och feber, slutade med att jag blev sängliggande i två dagar. Kunde varken dricka eller äta. Värst av allt var huvudvärken. Jag fick inte behålla några värktabletter som kunde döva smärtan så Darlingen fick rycka iväg och skriva ut suppar. Käckt.


Igår kunde jag efter en dunderkur av värkmedicin och migränmedicin resa mig på vingliga ben och konstatera att Darlingen stenlagt hela uteplats nr 2 medan jag varit däckad.


Idag är jag fortfarande öm i hela kroppen. Har inte sovit så mycket i natt - är väl överutsövd efter de två senaste dygnen. Jag vill gärna tro att jag nu klarat av svininfluensan men får inte medhåll av Darlingen. Han menar att jag inte vistats där jag kunnat bli smittad. Hjortmamman går på Darlingens linje eftersom hon vet att det är färre än 10 fall av konstaterad svininfluensa på Orten. Ändå vet ingen av dem vad jag drabbats av. 


Jag börjar bli ganska trött på att jag inte kan få en vanlig förkylning utan måste pimpa den med kräk och andra influensaliknande symptom.




Ovido - Quiz & Flashcards