Direktlänk till inlägg 23 september 2009

Hög intensitet

Av Pipe Line - 23 september 2009 19:16

Det har varit en intensiv dag på jobbet. Sådana dagar är det skönt att jobba hemifrån. Det kommer hända otroligt mycket på jobbet de närmaste månaderna. Jag gillar när det inte står still så jag tycker det är mycket spännande. Imorgon ska jag till Stockholm på startmöte för höstens projekt. Vi kommer att implementera ett nytt mötesbokningssystem som delvis raderar ut det jag gjorde i vårens projekt. Det blir en utmaning att försöka få en råd tråd i budskapen....


När arbetsdagen var slut kastade jag mig in i duschen och iväg till nya Entré för att spana in Deichmann skor. Jag har sett ett par snyggingar i deras reklam som jag ville kolla in lite extra. Det speciella med den här skoaffären är priset på skorna. Jag kom därifrån med två par skor för vardera 229 kr! Sköna men kanske inte så hållbara. Det återstår att se. Jag ska försöka hinna med att springa inom samma butik i Stockholm eftersom jag egentligen ville köpa ett par i lila men de var slut här i stan.


Darlingen är i Stockholm idag. Han får middag där så jag kan inte återgälda de senaste dagarnas omhändertagande. Tänkte fixa lite te och kvällsfika istället.


Jag är som vanligt klädstressad inför hösten. Jag hittar liksom inget jag gillar. Eller passar. Fast i ärlighetens namn är det nog min kropp som inte passar kläderna. Shit vad jag har blivit magmullig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pipe Line - 10 september 2011 22:25

Knoddens dagis är ett föräldrakooperativ. Det innebär att vi föräldrar ska engagera oss. Mycket. Idag har det varit dagisstädning och brännbollspicknick. 3 oktober är det föräldramöte och styrelsemöte. 22 oktober är det fest. I november är det städni...

Av Pipe Line - 9 september 2011 23:20

För två veckor sedan började jag jobba efter 1,5 års föräldraledighet. Varannan vecka heltid, varannan vecka 60 % med ledigt på måndagarna. Darlingen gör likadant och jobbar heltid när jag jobbar deltid ch tvärtom. Än så länge är vi väldans nöjda med...

Av Pipe Line - 18 juli 2011 21:20

Efter en stormig natt med en ormande Knodd i sängen vaknade jag med jätteont i nåt stort muskelliknande i ryggen. Eller... muskler kan det ju knappast handla om eftersom jag är svårt otränad.   Jag fick två timmars välbehövlig återhämtning på eft...

Av Pipe Line - 5 juli 2011 21:15

När jag har tid läser jag gärna andras adoptionsbloggar. När vi var IVF-svängen läste jag andra IVF- bloggar. Det är väl ett slag identifikationsbehov. Ibland identifierar jag mig inte alls och känner mig som ett ufo. Som om jag missat något. Som jag...

Av Pipe Line - 28 juni 2011 22:31

Vår äldste son har skaffat flickvän. Han är 13 år och 2 månader. De unga tu har basunerat ut sin kärlek på Facebook. Hon är söt.    Vi hänger inte med. För bara några månader sedan var han mörkrädd och ville inte vara ensam hemma. Nu går han på k...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se