Direktlänk till inlägg 22 juni 2010

Majskrokar

Av Pipe Line - 22 juni 2010 12:47

Jag har köpt majskrokar. Föll för Maria Montezamis marknadsföring. Det måste ha blivit fel någonstans. Det måste vara ostbågar som avses. Majskrokar är ju smaklösa och fastnar i gommen. Hur kan Maria längta så mycket efter dem?!


Fast det är klart. Majskrokar är kalorisnålt. Det är inte ostbågar. Alltså gillar jag ostbågar. Jag gillar allt som är kaloristinnt. Förutom konserverade champinjoner. Det är nog inte så kaloristinnt men jag älskar att äta dem direkt ur burken. Hela. Inte några skivade slamsor.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mamma som väntar

24 juni 2010 13:26

Hej, jag såg programmet och där käkas inte några torra majskrokar. Maria Montazami gillar riktiga ostbågar. Jag tycker att du ska köpa massor av riktigt goda ostbågar.
Glad midsommar!

 
Ingen bild

Sara

24 juni 2010 19:52

Men Maria diggar OSTkrokar och inte MAJSkrokar. Alltså, hon menar våra vanliga ostbågar :-) Och jag håller med, majskrokar är ingen hit men ungarna brukar digga dom och dom innehåller ju som du skriver typ ingenting.
(läser här ofta men kommenterar aldrig. Och nu gör jag det på ett sådant här otroligt världsligt inlägg, jag menar vad är ett nyfått barn mot ostkrokar ;-) )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pipe Line - 10 september 2011 22:25

Knoddens dagis är ett föräldrakooperativ. Det innebär att vi föräldrar ska engagera oss. Mycket. Idag har det varit dagisstädning och brännbollspicknick. 3 oktober är det föräldramöte och styrelsemöte. 22 oktober är det fest. I november är det städni...

Av Pipe Line - 9 september 2011 23:20

För två veckor sedan började jag jobba efter 1,5 års föräldraledighet. Varannan vecka heltid, varannan vecka 60 % med ledigt på måndagarna. Darlingen gör likadant och jobbar heltid när jag jobbar deltid ch tvärtom. Än så länge är vi väldans nöjda med...

Av Pipe Line - 18 juli 2011 21:20

Efter en stormig natt med en ormande Knodd i sängen vaknade jag med jätteont i nåt stort muskelliknande i ryggen. Eller... muskler kan det ju knappast handla om eftersom jag är svårt otränad.   Jag fick två timmars välbehövlig återhämtning på eft...

Av Pipe Line - 5 juli 2011 21:15

När jag har tid läser jag gärna andras adoptionsbloggar. När vi var IVF-svängen läste jag andra IVF- bloggar. Det är väl ett slag identifikationsbehov. Ibland identifierar jag mig inte alls och känner mig som ett ufo. Som om jag missat något. Som jag...

Av Pipe Line - 28 juni 2011 22:31

Vår äldste son har skaffat flickvän. Han är 13 år och 2 månader. De unga tu har basunerat ut sin kärlek på Facebook. Hon är söt.    Vi hänger inte med. För bara några månader sedan var han mörkrädd och ville inte vara ensam hemma. Nu går han på k...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se